Classic meets Freedom

15 september 2019

in de kerk van Bocholtz

‘Classic meets Freedom’

Zangkoor St. Joseph uit Bocholtz was een van de koren die in november 2018 benaderd werd door de muziekbonden VNK-Limburg, LBM en LBT  om een actieve bijdrage te leveren aan 75 jaar bevrijding van Limburg, middels een unieke reeks van concerten conform de tijdslijn van de bevrijding van Limburg 75 jaren geleden.  Inmiddels zijn de ‘provinciale’ plannen  totaal gewijzigd en heeft het koor besloten om toch een uniek concert in het teken van vrede, vrijheid en verbinden te organiseren onder bovengenoemde naam. Bocholtz werd overigens op 17 september 1944 bevrijd…..
Na de successen in de reeks ‘Classic meets…..’ van  de afgelopen jaren, kun je vanaf woensdag 8 mei 2019 weer meedoen aan het nieuwe project van het koor. Je hoeft perse geen noten te kunnen lezen want het belangrijkste is dat je plezier hebt in zingen, want zingen verbindt en je maakt er vrienden mee !

Kom dus gewoon mee zingen! Daartoe word jij in de gelegenheid gesteld om vanaf half mei a.s. mee te repeteren in het zaaltje van Café de Auw Leemkoel, Dr. Nolensstraat 12 in Bocholtz op woensdagavond vanaf 19.30 uur.

Aarzel niet en meld je nu al aan via tel.045-5445313 of via email anitavdpoel@hotmail.com, of bij een van de bestuursleden die je kunt vinden op de website van het koor: www.zangkoorsintjoseph.nl. Wij houden je (u) natuurlijk op de hoogte van de repetities en andere mededelingen die voor jou (u) van belang zijn.

Dirigent Anton Kropivšek  arrangeerde al enkele bijzondere stukken in dat thema, die wij hopelijk op15 september a.s. gezamenlijk zullen uitvoeren. De Fanfare van Bocholtz zal ook acte de présence geven, evenals gast-koor
St. Marien -Gesangverein uit Horbach (D) en enkele solisten.

                                                      MELD JE AAN…………