Loterij 2023

Een lot uit de loterij, Zangkoor St. Joseph 1865 Bocholtz.
deel 2

Zoals te lezen was kwamen de eerste twee weken van oktober, om precies te zijn van 1 t/m 15 oktober, koorleden bij u aanbellen voor loten, die € 1, per stuk kosten. Wij  hebben u vriendelijk gevraagd deze mensen niet in de kou te laten staan, want ze doen het niet voor zichzelf, maar om het koor levensvatbaar te houden, om deze waarschijnlijk oudste vereniging van Bocholtz, te continueren.
U hebt deze mensen inderdaad niet in de kou laten staan (nou ja, zo koud was het niet…) en u hebt ‘ruimhartig’ loten gekocht, waarvoor onze oprechte dank.
Archivaris Leo Hagelstein mocht onder het oog van de bestuursleden de winnende nummertjes trekken op 18 oktober jongstleden en wij hopen van harte dat uw lotnummer(s) er ook tussen zit(ten). De uitslag staat elders in deze editie. Nogmaals dank hiervoor.
Tevens bedanken wij de mensen die bij de actie Rabo ClubSupport op het koor gestemd hebben, zodat ook hier een fraai bedrag ontvangen mocht worden.
Het spreekwoord zegt: ‘Een dag zonder muziek is een dag niet geleefd’ én het motto van het koor blijft: ‘zingen verbindt’.
De leden hadden alle vertrouwen in u en wij danken u dat u dit hebt waargemaakt. Tot ziens en tot hoors…

Een lot uit de loterij…..

De eerste twee weken van komende oktober, om precies te zijn van 1 t/m 15 oktober) kan het gebeuren dat koorleden bij u aanbellen voor loten (die € 1, per stuk kosten) en wij vragen u vriendelijk deze mensen niet in de kou te laten staan, want ze doen het niet voor zichzelf, maar om het koor levensvatbaar te houden en om deze waarschijnlijk oudste vereniging van Bocholtz, te continueren. De loterij is een belangrijke bron van inkomsten voor het koor én u kunt er mooie prijzen mee winnen. De trekkingsuitslag  wordt natuurlijk in de Troebadoer geplaatst.
Ons prachtige heringerichte dorp moet natuurlijk ook mentaal leefbaar blijven en dat kunnen we waarmaken door ook de culturele en de maatschappelijke aspecten van onze gemeenschap te onderkennen. Bocholtz is een dorp, een gemeenschap,  waarmee het koor al meer dan 158 jaren onlosmakelijk verbonden is.
Het spreekwoord zegt: ‘Een dag zonder muziek is een dag niet geleefd’ én het motto van het koor blijft: ‘zingen verbindt’.
De leden hebben er alle vertrouwen in en danken u alvast voor uw spontane en welwillende bijdrage uiteraard.